Heftruckchauffeur inhuren

Bekijk op deze pagina de mogelijkheden tot het inhuren van een heftruckchauffeur via deHeftruckchauffeur.nl. 

Ik heb een vacature >>

Heftruckchauffeur inhuren

deHeftruckchauffeur.nl is een uitzendbureau en bemiddelaar voor heftruckchauffeurs. Wij helpen bedrijven die op zoek zijn naar logistiek medewerkers, heftruckchauffeurs, reachtruckchauffeurs en orderpickers. Bekijk hier de mogelijkheden tot het inhuren van een heftruckchauffeur via deHeftruckchauffeur.nl.

Wat kost een heftruckchauffeur?

Het inhuren van een heftruckchauffeur kost gemiddeld rond de €32,50 per uur exclusief 21% btw. Voor meer informatie over de tarieven voor het inhuren van logistiek medewerkers kan je een kijkje nemen op onze tarieven pagina. De €32,50 is het tarief voor het inhuren van een heftruckchauffeur (of reachtruckchauffeur). Voor het inhuren van logistiek medewerkers of orderpickers kunnen de tarieven lager uitvallen. 

Heftruckchauffeur met certificaat

Over het algemeen beschikken alle heftruckchauffeurs die wij inzetten over een heftruck certificaat. Toch wil het wel eens voorkomen dat bedrijven op zoek zijn naar een logistiek medewerker en dat de juiste kandidaat die solliciteert niet beschikt over een heftruck certificaat. In dat geval hebben wij de contacten om de medewerker snel een certificaat te laten behalen. 

Vacature ingevuld krijgen? 

Naast het inhuren van een heftruckchauffeur is het ook mogelijk om een heftruckchauffeur direct in dienst te nemen. Of een heftruckchauffeur gedurende 1250 uur in te huren en daarna zelf direct in dienst te nemen. 

Per direct op zoek? 

Ben je per direct op zoek naar een heftruckchauffeur? Stuur dan even een e-mail naar [email protected] of bel naar ons kantoor via 085 239 2040. 
 

Informatie Aanvragen:

Onze Specialist: 

Stel je vraag aan onze specialist Wouter Meens via [email protected]